Emac Serveis Mèdics: Renovación carnet de conducir en Reus
451
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-451,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

El teu centre de reconeixements mèdics a Reus

Necessites renovar el teu carnet de conduir?

Si necessites obtenir o renovar el permís de conduir t’ho gestionem tot. Et fem el reconeixement mèdic i els psicotècnics necessaris per a l’obtenció o renovació d’aquest permís o d’altres que puguis necessitar.

Una vegada obtingut el certificat mèdic et fem la tramitació de la renovació del permís de conduir a l’acte, per via telemàtica, i et lliurem una autorització temporal, vàlida per a tota Espanya durant 3 mesos, de manera que sortiràs del Centre Mèdic EMAC amb un provisional del carnet de conduir i només hauràs d’esperar rebre l’original directament a casa teva.

El Centre Mèdic EMAC disposa d’un equip de professionals, en l’àmbit sanitari, metges i psicòlegs, que amb un modern equipament tècnic et faran una revisió completa i adaptada a les necessitats que puguis tenir.

Som a Reus, al centre de la ciutat, al Passeig Prim 49-51  al Institut Clínic Conceptum.

 

Necessites renovar la teva llicència d’armes o algún altre permís?

Estem especialitzats en el carnet de conduir, però també fem revisions per a l’obtenció de permisos d’armes, seguretat privada, llicències d’embarcacions d’esbarjo tinença i conducció de gossos perillosos, de grues torre, de grues autopropulsades així com certificats mèdics per a poder-se presentar a oposicions.

El Centre Mèdic EMAC és un centre homologat pel Ministeri de Sanitat i la DGT, adherit a l’associació Catalana de Centres de Reconeixements mèdics. 

Renovació carnet de conduir

Renovació carnet de conduir

Obtenció, renovació i recuperació del permís de conduir: DGT T/0065 Certificat mèdic d’aptituds psicofísiques, tramitació gratuïta i fotografia inclosa. Llicències: A, A1, A2, AM, B, B+I, BTP, C, C1, C1+I, C+I, D, D1, D1+I, D+I, L+C+M, L+V+A
Renovació llicencia d'armes

Renovació llicencia d'armes

Obtenció i renovació el permís d’armes: Llicències tipus B, C, D, I i F certificat metge d’aptituds psicofísiques i fotografia inclosa.
Renovació llicència gossos perillosos

Renovació llicència gossos perillosos

Obtenció i renovació per a la tinença i conducció de gossos potencialment perillosos: Certificat mèdic d’aptituds psicofísiques i fotografia inclosa.
Renovació llicències d'embarcacions

Renovació llicències d'embarcacions

Obtenció i renovació dels títols i llicències d’embarcacions d’esbarjo: Certificat mèdic psicofísic i fotografia inclosa.
Grua autopropulsada

Grua autopropulsada

Obtenció i renovació per al carnet d’operador GRUA MÒBIL AUTOPROPULSADA: Certificat mèdic d’aptituds psicofísiques i fotografia inclosa.
Grua torre

Grua torre

Obtenció i renovació per al carnet d’operador de grua torre: Certificat mèdic d’aptituds psicofísiques i fotografia inclosa.
Seguretat privada

Seguretat privada

Expedició d’informes d’aptituds psicofísiques necessàries per tenir i fer servir armes, i per prestar serveis de seguretat privada. Fotografia inclosa.
Informes d'aptituds psicofísiques per oposiciones

Informes d'aptituds psicofísiques per oposiciones

Expedició d’informes d’aptituds psicofísiques necessàries per tenir i usar armes i per prestar Serveis de Seguretat privada i fotografia inclosa.

Localització

Passeig Sunyer, 49-51 / Institut Clínic Conceptum

Telèfon

977 311 150

Email

info@emacserveismedics.com

Horari

De lunes a jueves de 8.00h a 20.30Viernes de 8:00h a 20:00h


    Accepto les condicions de les clàusules de consentiment
    Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics